CIVE 2008. Congreso Internacional Virtual de Educación: 2 al 22 de abril de 2008

Se está celebrando el CIVE 2008. Congreso Internacional Virtual de Educación desde el 2 hasta el 22 de abril de 2008″. La inscripción de alumnos ya ha finalizado, al ser bajo clavo no podremos seguir el congreso, …de momento. 😉

[imagen vía CIVE08 Pere Polo. Director de l’Escola de Formació en Mitjans Didàctics]

Benvolguts participants de CIVE 2008:
Ens alegra retrobar-nos en aquesta setena edició de CIVE, la qual cosa suposa que el repte inicial s’ha superat.
Us donem la benvinguda a aquest esdeveniment de caràcter internacional i en el qual ens hem congregat gairebé 700 participants des de gran nombre de països d’Amèrica: EEUU, Argentina, Brasil, Veneçuela, Cuba, Mèxic, Xile, Bolívia, Colòmbia, Uruguai, El Salvador, Perú, Costa Rica, Puerto Rico i del continent europeu com són: Israel, Grècia, Portugal, Croàcia i Espanya. Tots amb un nexe comú: el nostre interès en l’educació i la seva relació amb les Noves Tecnologies de la Informació aplicades.

Així, professionals del món de l’educació de tots els àmbits ( mestres, professors universitaris, psicólegs, pedagogs, educadors socials, periodistes, estudiants universitaris, animadors socioculturals, teleformadors , metges, dissenyadors gràfics, etc.) han mostrat el seu interès a formar part d’aquesta reunió científica entorn de l’educació del nou mil·lenni, l’educació del segle XXI. Això ens enriquirà enormement a tots podent contrastar les nostres idees i opinions de forma tan multidisciplinar , de manera que CIVE 2008 propiciarà la creació d’una base de coneixements de gran validesa i innovació.

En un pricipi , la idea original de CIVE ,va consistir en un repte: organitzar un congrés sense limitacions:

  • Ni d’espai. Ho aconseguim. A l’utilitzar com plataforma Internet hem facilitat l’afluència de participants d’àmbit internacional
  • Ni de temps: En la presentació de les ponències donem la possibilitat que cada persona assisteixi a les ponències i tallers en el moment que pugui i li sigui més còmode, així com als fòrums.
  • Ni d’utilització de les Noves Tecnologies de la informació. Cada ponent ha pogut presentar la seva ponència en el format que li ha estat possible i acompanyada del suport multimèdia que ha cregut oportú: imatges, gràfics, vídeo digital, etc . S’ha procurat així mateix que CIVE 2008 fora accessible a tot tipus d’usuaris de les NNTT , des dels ordinadors més senzills als més sofisticats.
  • Ni de costos. CIVE 2008 ha suposat un cost mínim per als participants.
  • Ni de desplaçaments. Cada participant podrà assistir a un congrés i comunicar-se amb persones de 18 països sense necessitat de desplaçar-se.

I això ha estat possible gràcies a l’ús de les Noves Tecnologies de la Informació i Internet. Així que alhora estem materialitzant les nostres expectatives i creences en el potencial d’aquestes al servei de l’educació i obrint una via de comunicació útil i innovadora entre els educadors de tot el món.

Esperant que totes les nostres il·lusions i expectatives en aquest congrés es vegin complertes, els emplacem a una nova cita en CIVE 2009

Vos agraïm la vostra participació en CIVE 2008 i vos donam la benvinguda.
Pere Polo. Escola de Formació en Mitjans Didàctics

Ejemplos de algunas conferencias anunciadas:

Aprendizaje Colaborativo/ Significativo

– Educación Infantil: Reflexiones, Experiencias educativas, Experiencias Uso de las NTIC

– Educación Universitaria: Reflexiones, Experiencias educativas, Experiencias uso de las NTIC.

– TIC, flexibilización, trabajo colaborativo

– Reflexiones Educación siglo XXI

E-learning Educación a distancia.(leer más…)

Fuente: [cive 2008]

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s